a) Yerleştirme işlemi sonucuna göre mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının Anadolu programları ile adalet meslek liseleri programına yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra bu okullarda açık kontenjan kalması veya tercih listeleri yayımlandıktan sonra kurum açılması durumunda OYP esas alınarak Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliğinin 49. maddesine göre aşağıdaki takvim çerçevesinde ön kayıt yolu ile öğrenci kabul edilebilecektir.

b) Yerleştirme işlemi sonucunda Anadolu imam hatip lisesine yerleşen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra bu okullarda açık kontenjan kalması veya tercih listeleri yayımlandıktan sonra kurum açılması durumunda OYP esas alınarak ön kayıt yolu ile öğrenci alınacaktır.

ERKEK TEKNİK, KIZ TEKNİK, TİCARET VE TURİZM ÖĞRETİMİ İLE DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI OKULLARA ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE ÖN KAYIT TAKVİMİ

19 Eylül 2011 (Saat 10.00)

Boş kontenjanların ilanı

19-20 Eylül 2011

Ön kayıt Başvurularının Alınması

21 Eylül 2011 (Saat 17.00)

Ön kayıt sonucu asil ve yedek listedeki adayların ilanı

22 Eylül 2011

Asil listedeki öğrencilerin kesin kayıtları

22 Eylül 2011 (Saat 17.00)

Kayıt sonunda boş kalan kontenjanların ilanı

23 Eylül 2011

Yedek listedeki öğrencilerin kesin kayıtları

 

c) Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu öğretmen liseleri ile Anadolu sağlık meslek liselerine yapılan merkezi yerleştirmelerden sonra boş kalan kontenjanlara kesinlikle öğrenci alınmayacaktır.