Atletizm, futbol, voleybol, basketbol, karate, tekvando ve halkoyunları kurslarının olduğu yaz okulunda özellikle futbolda önemli adımlar atıldı. Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş başkanlığında ve futbol Antrenörü İmam Hüseyin Çetin nezaretinde öğrencilere futbol bilgisi aşılanıyor. Şahinbey Stadında 1992-2001 doğumlular arası çocukların katıldığı futbol yaz okulunda adeta şenlik yaşanıyor. Aileler çocuklarını tribünden heyecan içerisinde izlerken yeşil sahada ise çocukları futbol oynamaya gayret gösteriyorlar." dedi

Yaz okulu faaliyetlerini saha kenarından izlerken gördüğü tablo karşısında çok mutlu olduğunu ifade Demirbaş, "Yaz okulu kurslarında Her geçen gün Şahinbey'de sporu daha çok sevdiriyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun spora olan ilgisi ve ilçeye sporu sevdirmesi yaz okuluna olan ilgiyi de arttırdı. Bugün 2 bin 500 öğrenci yaz okulunda birçok branşta eğitim almaktadır." dedi.

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü İmam Hüseyin Çetin ise, Hollanda'da gördüğü alt yapı ve futbol okulu bilgi ve birikimlerini şu anda buradaki gençlere aktardıklarını belirterek, "Ajax kulübünde olduğu gibi burada da genç yetenekleri çıkartmak istiyoruz. Önemli çalışmalar yaparak bugün futbol yaz okulunu cıvıl cıvıl hale getirdik. Aileler çocuklarının ellerinden tutarak buraya geliyorlar. Bizde yaz okulu boyunca seçme yapacağız. Burada beğendiğimiz çocukları alt yapımıza kazandıracağız." dedi.

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber