Elmas, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm enerjisini, edindiği bilgi, beceri ve deneyimlerini SAÜ'nün geleceğe hazırlanması için harcayacağını söyledi.

Bu sebeple, rektörlüğe aday olduğunu dile getiren Elmas, "Sekiz yıllık rektör yardımcılığım süresinde ilke edindiğim, birlikte çalışma, kurumsallaşmayı ön plana çıkarma, ön yargısız davranma, hoşgörülü olma, küresel gelişmelere açık, şeffaf, farklılıkları kucaklayabilen, tarafsız, sürekli yenilikçi ve değişime önem verme şeklindeki anlayış ve davranışımı sürdürerek tüm kuruma yaymayı arzu ediyorum. Yönetim anlayışımın temeli, adalet ve liyakati dikkate alma, akademik değerleri her şeyin üzerinde tutma esasına dayalı olacaktır." diye konuştu.

Güzel şeylerden söz etmenin kolay, güzel işleri başarmanın ise zor olduğunu bildiğini kaydeden Elmas, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Hiçbir hedefe, kurum çalışanlarının katkısı, desteği ve motivasyonu olmadan ulaşılamaz. Doğru hedefler gösterilince odaklandığımız ve birlikte başardığımız pek çok konuda olduğu gibi, üniversite misyonu doğrultusunda belirleyeceğimiz yeni hedeflere beraber yürümek için yapılacak rektörlük seçiminde desteğinizi bekliyorum. Bu süreçte, üniversitemizin ulusal ve uluslararası rekabet düzeyinin arttırılmasına yönelik düşünce ve projelerimi sizlerle paylaşacağım."

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber