Değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler,

Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. 2004-2005 Eğitim Öğretim yılı boyunca özveri ile çalışan bütün yönetici, öğretmen ve yardımcı personelimizi tebrik ediyorum. Çabaları ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Her kademede çocukları mezun olan aileleri kutluyor, girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum.

Değerli öğretmen arkadaşlarım;

Girmekte olduğunuz yaz tatili hem bir yılın yorgunluğunu atmak hem de 2005-2006 yılına hazırlanmak için büyük bir fırsattır.

Sizlere aileniz ile birlikte mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi dilerken, en iyi dinlenmenin rutinden çıkmak ve kitap okumak olduğunu hatırlatmak isterim.

2005-2006 Öğretim yılında bütün Türkiye'de uygulanacak olan yeni ilköğretim müfredatımızın ve gelecek sene birinci sınıftan itibaren uygulanacak olan yeni ortaöğretim müfredatının iyi özümsenmesi, eğitimimizin geleceği açısından hayati önem taşımaktadır. Yeni ortaöğretim müfredatı ile ilgili gelişmeler yakında açıklanacaktır.

Sevgili öğrenciler,

Yaz aylarında tatilin tadını çıkarın ancak kitap okumak için mutlaka zaman ayırın. Ortaöğretim öğrencileri için önceden açıklanan 100 temel eserden okuyacağınız her kitap, yazı dolu dolu geçirmeniz için büyük bir fırsattır.

Bu vesileyle bütün eğitim camiasını, yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve velileri en içten duygularımla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.