Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü poliklinik hizmeti vermeye başladı. Daha önce de Kars'ta görev yapan Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr Duygu Aksoy'un yeniden kente gelmesiyle, üniversite hastanesi ikinci plastik cerrahi uzmanına kavuşmuş oldu.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı olan eşi Yrd. Doç. Dr Ömer Lütfi Aksoy'la hastanede göreve başlayan Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr Duygu Aksoy, daha önce Kars'ta çalıştığını ve Karslıların kendisini tanıdığını belirtti.

Dr. Duygu Aksoy, "Kars Devlet Hastanesi'nde 2 yıl plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi uzmanı olarak çalışmıştım. Bu yöre halkına hizmet vermek amacı ile klinik kurup gerekli teçhizatı kurduktan sonra hizmet vermeye devam ettim. Şimdi de Kafkas Üniversitesi'nde Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi ile ilgili her türlü hizmeti vermeye devam ediyoruz. Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni binasına taşındıktan sonra tam teçhizatlı olarak lazer ünitesi, plastik cerrahiye ait olan mikro cerrahi, el cerrahisi branşlarında da hizmet vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

KAÜ TIP FAKÜLTESİ'NDE SAÇ EKİMİ YAPILIYOR

Hastanede halen ameliyatlarda kullanılan bir lazer cihazının olduğunu da vurgulayan Aksoy, "Bu cihazlar ile izsiz ameliyatlar yapmaktayız. Her türlü burun ameliyatı ve kontur düzeltme dediğimiz liposuction ameliyatlarını da hastanemizde yapacağız. " diye konuştu.

Halkın plastik cerrahinin hangi hastalıklara baktığını çok fazla bilmediğinden yakınan Aksoy, şöyle devam etti: "Bütün estetik ameliyatlar, kaş kaldırma, gözaltı torbası, burun, dudak, kulak estetiği özellikle kepçe kulak, meme, karın germe, yağ alma ve bunların yanı sıra uzuv kaybına yol açan açık ve kapalı yaralar, yarık damak ve dudak, çok ve yapışık parmak gibi cerrahi işlemleri hastanemizde yapıyoruz. Bütün Doğu Anadolu bölgesinde tek merkez olarak Kafkas Üniversitesi'nde saç ekimi de yapıyoruz. Doktor olan eşime de burada saç ekimi yaptım."

Üniversite hastanesinde göreve başlayan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr Ömer Lütfi Aksoy da eşiyle gönüllü olarak geldikleri Kars'ta halka en iyi hizmeti vereceklerini ifade etti.

Doç. Dr Ömer Lütfi Aksoy, şunları söyledi: "Ben Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yardımcı doçent olarak kalp ve damar cerrahi bölümünde başladım. Eşim daha önce mecburi hizmetini Kars Devlet Hastanesi'nde tamamlamıştı. Daha sonra bu bölgede bizim uzmanlık alanlarımıza çok ihtiyaç olduğu için eşim ile KAÜ Tıp Fakültesi'nde gönüllü olarak göreve başladık. Hedefimiz Kars halkına en iyi hizmeti verebilmek ve üniversiteye bir taş koyabilmektir. Üniversitenin gelişimine katkıda bulunabilmek için gönüllü olarak Kars'a geldik. Ben de eşimin hastalarından biriyim. Kendisine saç da ektirdim. Kars'ta olmaktan son derce memnunuz. İnşallah eşimle Kars halkına ve Kafkas Üniversitesi'ne katkı sunmaya devam edeceğiz."

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber