'Ülkemi Seviyorum Eğlenerek Öğreniyorum Projesi' kapsamında Erzurum'da yaz tatili boyunca 30'ar kişilik gruplar halinde toplam 150 öğrenciye kamp yaptırıldı. Her biri 5 gün süren ve 5 ayrı grup halinde gerçekleştirilen kamplarda, öğrenciler çeşitli sosyal faaliyetlerle tanışma imkânı buldu.

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen kamplarda, öğrencilere tarihi yerler ve bazı kamu kurum ve kuruluşların gezdirilmesi, havuz ve piknik gezileri organizasyonları yer aldı. Her gün planlı bir şekilde uygulanan program çerçevesinde, kitap okuma, futbol turnuvası, film izleme ve sinemaya gitme gibi faaliyetlere de yer verildi.

Proje kapsamında 30 kişilik öğrenci grubuna Vali Yardımcısı Mehmet Gök'ün de katılımıyla bugün Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Kızılay tesislerinde yemek verildi. Piknik ortamında gerçekleşen program sonunda öğrencilere nasihatlerde bulunan Vali Yardımcısı Gök, bu günlerin kıymetini bilmelerini isteyerek, burada olmak isteyen çok sayıda çocuk bulunduğunu, bu konuda kendilerinin oldukça şanslı olduğunu ifade etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Yardımcısı Gök, program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Programa Defterdar Osman Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Çocuk Savcısı Ünal İngül ve Polis Okulu yetkilileri katıldı.

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber