Öğrencilerin Bayburt Üniversitesi'ni tanımaları yolunda çalışma yürüten Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, katıldığı canlı TV programlarında üniversiteyi tanıtırken, Ankara ve Trabzon'da önemli caddelerdeki bilboardlarda da tanıtımlara yer verildi.

Rektör Mollamahmutoğlu, devlet üniversitesi olduklarının altını çizerek, "Kontenjanımızı doldurmak yönünde bir sıkıntımız yok. Zaten ÖSYM yerleştirmesiyle bize tanınan kontenjanlar dolacak. Ancak bu tanıtımlarla amacımız, öğrenci bazında kaliteyi yükseltmek, üniversitemizi büyük şehirlerde de tanıtarak kaliteli öğrencilerin tercihi olmaktır." dedi.

Tanıtımlar için üniversite bütçesinden kaynak kullanılmadığının altını çizen Rektör Mollamahmutoğlu, "Başkent Ankara ve Trabzon'da gerçekleştirdiğimiz on binlerce liralık tanıtımlar tamamen ikili ilişkilerle sağlanmıştır. Tanıtımlarla üniversitemizin marka değerinin artmasına katkıda bulunulduğu gibi, Bayburt'un tanıtımı da sağlanmıştır. Bu konuda bize destek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, ASKİ Genel Müdürlüğü'ne, Trabzon Belediyesi ve Stroer Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne destek ve sponsorlukları için teşekkür ediyorum." dedi.

 

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber