Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, orta öğretim sınavlarında ve lisans yerleştirme sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. SBS alanında 10 ve LYS alanında da 5 olmak üzere toplam 15 öğrenci ve velileriyle bir araya gelen Başkan Gürün, "Çocuklarımızın ülkelerine ve uluslarına yararlı birer birey olarak yetişmelerinden ve sınavlarda elde ettikleri başarılardan dolayı onları kutluyorum. Onların yetişmesinde emeği olan bütün anne babaları da kutluyorum." dedi.

Muğla Belediyesi hizmet binasında düzenlenen törende başarılı öğrenciler ve velileriyle bir araya gelen Başkan Gürün, "Bütün çocuklarımızı kutluyorum. Zorlu bir maratondan başarıyla çıktılar. Onların velilerini kutluyorum. Onlar da en az çocukları kadar heyecanla sonuçları bekledi. Şimdi bu başarıların taçlandırılması sırası. Çocuklarımızın hem kendilerine, hem de ülkelerine en iyi hizmeti verecekleri alanlarda yetişmelerini diliyorum." diye konuştu.

Muğla Belediyesi'nin düzenlediği ödül töreninde LYS'de başarılı olan Gizem Aktaş, Efe Yavuz Adem, İbrahim Can Bakır, Hüyesin Tabar ve Alper Keskin ödül aldı. Orta öğretime geçiş sınavında başarılı olan Bengisu Uygun, Yunus Burak Aydın, Mustafa Kılınç, Onur Kulaksızoğlu, Hilal Güler, Ayşe Memiş, Begüm Çayan, Gizem Kılcı, Atiye Petek Kapçak ile 8. sınıflar Türkiye birincisi Doğancan Gavcar ödül aldı.

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber