Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen pilav gününde İmam-Hatip Lisesi'nden mezun olan, eski öğretmen ve idareciler ile birlikte dernek üyeleri bir araya gelerek uzun yıllar birbirini görememenin hasretini giderdi.

Vakfıkebir Sabri Bahadır Kültür Merkezi'nde yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Eski mezunlardan Ali Derman'ın Kur'an-ı Kerim okuması ile tören devam etti. Dernek Başkanı Ali Uçar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Okul Müdürü Nurettin Olgun, " Bugün burada 6. gerçekleştirdiğimiz geleneksel pilav günümüzde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Okulumuzun çevre düzenlemesi devam ediyor. Şuanda son aşamaya geldik. Çevre düzenlemesini üstlenen Vakfıkebirli işadamımız Sayın Osman Kaan'a çok teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun. İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları olarak ana hedefimiz okulumuza öğrenci kazandırmak olmalıdır. Bu konuda gereken desteği vereceğinizden hiç şüphem yoktur" dedi.

Daha sonra bu okuldan müdürlük ve öğretmenlik yapanlar ile üyelerin konuşmalarının ardından geleneksel hale gelen etli pilav vatandaşlara ikram edildi.

Bu içerik alıntıdır.
Yazar: Aktifhaber
Kaynak: Aktifhaber