Gazi Üniversitesi, çeşitli dallarda 90 öğretim üyesi alacak. Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Profesör kadrosuna başvuracak adayların, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doçentlik belgesi, yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayı üniversitenin personel dairesi başkanlığına iletmeleri gerekiyor.

Doçent kadrolarına başvuracak adaylardan da başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, doçentlik belgesi, yayın listesi ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya isteniyor. Yardımcı doçent kadrosuna da adayların başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, başvurdukları anabilim dalında yapmış oldukları doktora ve varsa yabancı dil başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosyayla başvurmaları gerekiyor. Başvurular, bugünden itibaren 15 gün sürecek.