''VERİMLİ ÇALIŞTIM, SOSYAL AKTİVİTELERLE KENDİMİ DESTEKLEDİM''

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sıralamasına göre ikinci olan Burak Şahinoğlu, okulunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu öğrencisi Burak Şahinoğlu, elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve gururlandığını ifade etti.

Başarısının uzun süren bir çalışmanın ürünü olduğunu vurgulayan Şahinoğlu, ''Verimli çalıştım, sosyal aktivitelerle kendimi destekledim'' dedi.

Isparta'dan ayrılmayı düşünmediğini ve öğretimine okulunda devam edeceğini kaydeden Şahinoğlu, öncelikli hedefinin Türkiye birincisi olarak tıp fakültesine girmek olduğunu söyledi.

Burak Şahinoğlu'nun babası Mehmet Şevki Şahinoğlu da, oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.

Oğlunun planlı, programlı ve düzenli çalıştığına dikkat çeken Şahinoğlu, ''Oğlumu birinci sınıftan itibaren böyle bir sınava hazırlamayı kendime hedef olarak seçmiştim. İldeki bilboardlarda derece yapan öğrencilerin fotoğraflarının yer alması beni çok etkilemişti. Oğlumun fotoğraflarının bilboardlarda yer alması ve isminin bu başarıyla anılmasında çok mutlu olacağım'' diye konuştu.